пʼятниця, 23 березня 2012 12:22

Порошенко вийде на роботу у ролі міністра економіки вже в понеділок

Порошенко вийде на роботу у ролі міністра економіки вже в понеділок
Олександр Єфремов запевняє, що Петро Порошенко вже погодився сісти в крісло міністра економіки. Фото: partyofregions.org.ua

У понеділок Петро Порошенко почне роботу на посаді міністра економіки.

Про це на брифінгу у Верховній Раді сказав лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"За моєю інформацією, Петро Олексійович у понеділок виходить на роботу на посаду міністра економіки. Я говорив, що йому треба урегулювати свої особисті питання, а потім він почне виконувати свої обов'язки. Сподіваюсь, що це так і відбудеться", - зауважив він.

Єфремов розказав, що працював із Порошенком, коли той був головою бюджетного комітету парламенту.

"У той період він працював ефективно. Я сподівюся, що нічого за цей час не змінилося і він буде ефективно виконувати обов'язки міністра економіки", - наголосив "регіонал".

Відповідаючи на запитання, чи має значення те, що Петро Порошенко належить до "помаранчеової" команди, депутат сказав: "Ми не ділимо наших людей по кольору, а робимо це за професійними ознаками. Якщо людина буде професійно підгоотовлена і покращить ту чи іншу ділянку роботи у нашій державі, то для нас не є каменем спотикання її належність до якоїсь іншої політичної сили. Це його особиста справа і він в цьому визначився. Я вважаю, президент у цьому питанні поступає дуже правильно. Сьогодні в тому числі в Адміністрації президента працює дуже багато фахівців, які корисні нашій державі, хоча до того вони були в різних політичних силах", - додав Єфремов.

На сайті глави держави вже опублікований указ "Про призначення П.Порошенка міністром економічного розвитку і торгівлі України".

Зараз ви читаєте новину «Порошенко вийде на роботу у ролі міністра економіки вже в понеділок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути