понеділок, 12 березня 2012 13:56

Акімова розповіла, що президент чекає від нового міністра економіки

Акімова розповіла, що президент чекає від нового міністра економіки

Перший заступник голови Адміністрації президента України Ірина Акімова запевняє, що новий міністр економіки, яким може стати Петро Порошенко, не стане ініціювати революційні зміни у відомстві.

Про це вона сказала сьогодні на прес-конференції.

Акімова, відповідаючи на запитання, чи вирішено питання про призначення міністром економіки Порошенка і чи плануються в уряді якісь структурні зміни у зв'язку з цим, сказала: "Ви знаєте думку президента, яку він озвучив про те, що Петро Порошенко є гарною кандидатурою на цю посаду. Коли здійсниться призначення, ви перші про це дізнаєтеся, побачивши на сайті президента відповідний указ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо Порошенко стане міністром, він повторить долю Тігіпка - експерт

"Що стосується структурних перебудов, то коли приходить нова фігура міністра, то, зрозуміло, кожна людина по-новому дивиться, як ефективно організувати роботу міністерства. Щодо якихось революційних структурних перебудов, можна сказати з упевненістю, що вони не відбудуться, тому що функціонал Мінекономіки було істотно змінено у ході адміністративної реформи. Але продовження в рамках обраного шляху і зміна функціоналів всередині міністерства, передача тих чи інших функцій між структурними підрозділами, або скорочення окремих, які на сьогоднішній день вже не є обов'язковими - ось це робота міністра" , - пояснила перший заступник голови АП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко торгується з Януковичем за повноваження - джерело

"І я думаю, що міністр, який входить на посаду, одразу готовий внести якісь пропозиції, як налагодити роботу краще", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Акімова розповіла, що президент чекає від нового міністра економіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути