Ексклюзиви
субота, 22 березня 2014 11:00

Порошенко став занадто гнучким - політолог

Порошенко став занадто гнучким - політолог
фото: real-vin.com

Зараз є два реальних кандидати в президенти — це лідер УДАРу Віталій Кличко й мільярдер, народний депутат Петро Порошенко. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав політолог Олександр Палій.


"Кличко виглядає твердішим. Він може тримати удар і утримує позицію. На переговорах із Януковичем був найбільш твердим. Це імпонує багатьом українцям. Тягнибок і Яценюк намагалися пристосуватися до ситуації. Порошенко — компетентна людина, але за час роботи у владі став занадто гнучким. Він — прекрасна кандидатура на прем'єра. Якби Кличко з Порошенком домовилися по посадах — було б добре", - зауважив він.


За його словами, є ще третій кандидат — колишня прем'єр-міністр Юлія Тимошенко.


"Однак виграти у другому турі в Порошенка чи Кличка вона не зможе. Розрив буде великий. Майдан фактично звільнив її. Витягнув із зони, звідки невідомо, чи вийшла б вона взагалі. Мусить це зрозуміти. Але по заявах Тимошенко і Путіна читається, що вони мають якісь відносини. Серед наявних кандидатів вона для Путіна — найоптимальніший варіант. Можливо, пов'язані старими газовими корупційними зв'язками", - наголосив Палій.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко став занадто гнучким - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути