неділя, 08 серпня 2021 09:00

Порошенко привітав "слугу", Аваков гуляв у печері з вином, Корнієнко годував кіз – відпустки політиків у фото
21

Альона Шкрум цього тижня повернулася з відпочинку у Греції
Фото: Альона Шкрум
Ольга Стефанишина завершила 17-денний відпочинок у Грузії, де була з дітьми і чоловіком
Похизувалася, як релаксувала у гамаку біля озера
Олександр Корнієнко годував кіз у селищі Мар'янівка
Ірина Геращенко піднялася на Говерлу

Колишній очільник МВС Арсен Аваков в Італії відвідав печери з винним погребом. Петро Порошенко привітав нардепа від "Слуги народу" Жана Беленюка із золотом на Олімпіаді. Голова "слуг" Олександр Корнієнко на Херсонщині підгодовував худобу.

Як політики провели свій тиждень – у матеріалі Gazeta.ua.

Ексміністр внутрішніх справ Арсен Аваков продовжує відпочивати в Італії. Поїхав туди минулого тижня. У понеділок відвідував печери на Амальфитанському узбережжі. А серед тижня відправився у печери з вином Cantine Marisa Cuomo. Позував серед бочок з напоєм.

Народна депутатка від "Голосу" Наталя Піпа цього тижня піднялася на гору Іван-Піп. Показала фото, де обіймається з чоловіком на вершині, та хати у Карпатському лісі. Розгорнула український прапор на вершині гори. "47 241 крок за день", написала депутатка.

В гори відправилася і нардепка від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко. Піднялася на 30 м, вище за Піпу – на Говерлу. На шляху позувала під Бухтівецьким водоспадом. "Востаннє я була тут 17 років тому – в 2004-му, великою командою разом з Віктором Ющенком", повідомила депутатка. Також підняла прапор на вершині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корупція, війна, тарифи та безробіття: чому Зеленський втрачає рейтинг

Колега Геращенко по партії Іванна Климпуш-Цинцадзе поділилася фото у ресторані із видом на Говерлу та Петрос. Із подругою пила каву за кілька днів, як піднялася її однопартійниця.

Народний депутат від "Слуги народу", борець Жан Беленюк цього тижня виборов для України перше на Олімпіаді в Токіо золото. Приймав привітання від президента Володимира Зеленського, прем'єра Дениса Шмигаля, нардепа, п'ятого президента Петра Порошенка та інших. На олімпійському помості станцював гопак.

Депутатка від "Слуги народу" Ірина Верещук поїхала на Закарпаття. Пила мінеральну воду "Лужанська-7" у санаторії "Квітка полонини". Із сином Олегом сфотографувалася у вишиванці біля озера Синевир.

"Слуга" Марія Мезенцева поділилася фото на пляжі у чорній сукні із глибоким розрізом на нозі. Відпочивала в Одесі. А під кінець тижня полетіла на Херсонщину, де вже відмітилися її колеги. Там проводять табір "Зе-кемп" для молоді.

Зокрема, нардеп Роман Грищук поїхав в Херсонську область. Зустрівся із міським головою міста Скадовська та депутатами ОТГ. Цього тижня також вболівав за свого однопартійця Беленюка на Олімпіаді.

На Херсонщині побував і голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко. Годував кіз у селищі Мар'янівка. На Миколаївщині куштував устриці біля моря. У четвер відкрив триденний табір "Зе-кемп".

Нардепка від "Голосу" Ольга Стефанишина завершила 17-денний відпочинок у Грузії, де була з дітьми і чоловіком. Похизувалася, як релаксувала у гамаку біля озера. Показала фото біля Чорного моря у світлій сукні з одним плечем. Гуляла у парку біля фонтану із золотими рибами. Обідала на березі моря кавуном і динею.

Мустафа Найєм, якого цього тижня Кабмін призначив заступником міністра інфраструктури, поїхав у Львів до свого сина. З усіх видів транспорту вибрав потяг. Їхав у СВ-вагоні, з якого поділився світлиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 126 мільйонів на чотирьох. Економіст оцінив премії на держпосадах

Голова партії "Голос" Кіра Рудик розповіла, що у якості відпочинку любить чухати котів. Для цього ходить у притулки для тварин – похвалилася фото, де обіймає кота. А також має свого білого улюбленця. Для зняття стресу займається також боксом, додала депутатка. Цього тижня Рудик розповіла, чим снідає – яєчнею, томатами, авокадо і салатом із сочевицею.

Екснардеп Олег Ляшко цього тижня провів відеоекскурсію по своєму господарству. Показав грядки з огірками і помідорами, які спробував на відео, зафільмував свіжі яйця, які зібрав. Оглядав господу із своїм собакою. Екс-депутат також поділився новиною, що завів вже десятого улюбленця – на фото обіймає нового друга.

Народна депутатка від "Батьківщини" Альона Шкрум цього тижня повернулася з відпочинку у Греції, куди поїхала ще минулого. Продемонструвала своїм підписникам, що їла на канікулах – багато риби, овочів, пасту з молюсками, м'ясо. Снідала на березі моря з кавою та омлетом із зеленню у сукні з відкритими плечами. Світлини робив її чоловік - нардеп від "СН" Дмитро Наталуха.

Плановий візит голови Верховної Ради Дмитра Разумкова на Донбас скасували 3 серпня.Через те, що ввели тимчасову заборону на в'їзд в зону ООС чиновникам терміном на 10 днів. Візит спікера зірвався не випадково, пишуть ЗМІ. Рішення про тимчасову заборону чиновникам відвідувати зону ООС виходило від Офісу президента, який хоче встановити монополію Володимира Зеленського на спілкування з військовими.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко привітав "слугу", Аваков гуляв у печері з вином, Корнієнко годував кіз – відпустки політиків у фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути