Ексклюзиви
субота, 16 жовтня 2021 07:25

Порошенко плів сітки, Разумкову подарували "змію", Зеленський поїхав на передову – як пройшов тиждень політиків
9

Лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок іде на мітинг зі своєю молодшою онучкою
Фото: Фейсбук-сторінка Христини Равлюк
Народна депутат Анна Скороход на прощанні з колегою і коханим Антоном Поляковим
Цей вінок привезла народна депутатка Анна Скороход для покійного коханого, народного депутата Антона Полякова
Володимир Зеленський вшановує загиблих захисників України на Михайлівській площі в Києві
Володимир Зеленський з президентами Європейської ради Шарлем Мішель і Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн

Петро Порошенко в партійному офісі в'язав маскувальні сітки для військових, Дмитро Разумков отримував подарунки в Раді, Володимир Зеленський вітав військових із Днем захисників і захисниць. Як політики провели другий тиждень жовтня в матеріалі Gazeta.ua.

8 жовтня у екс-спікера Дмитра Разумкова був 38-й день народження. Народний депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко зробив із ним селфі і виклав у "Фейсбуці". Разумков отримав від нього подарунок - пам'ятну монету "Рік змії".

Цього ж дня дружина президента Олена Зеленська поїхала в Дніпро. Там відбувся третій регіональний форум щодо реформи системи шкільного харчування. Цією темою вона опікується як перша леді.

9 жовтня народна депутатка від "Європейської солідарності" Вікторія Сюмар у себе на сторінці у "Фейсбуці" виклала фото колишнього президента і члена своєї фракції Петра Порошенка.

"В той час, коли Банкова продовжує наймати дітей і студентів на "акцію" під домом Порошенка, він сам в офісі ЄС разом з волонтерами, які в'яжуть маскувальні сітки для фронту). В офісі Євросолідарності в'яжуть сітки щовихідних. Це традиційне місце збору волонтерів, які вже приходять буквально сім'ями. Історія, яка показує хто є хто", – написала Сюмар.

Коли її побачила офіційна дружина, то обурилася і спитала, як та посміла прийти на похорон

11 жовтня у Чернігові ховали народного депутата, члена групи "За майбутнє" 33-річного Антона Полякова. Без ознак життя його знайшли в таксі. Судмедексперти знайшли в крові алкоголь і наркотики. У місцеву філармонію попрощатися з ним з'їхалися понад 100 людей. Серед них – член його групи 31-річна Анна Скороход. З весни вони разом жили в Києві, нещодавно розійшлися. Коли її побачила офіційна дружина, то обурилася і спитала, як та посміла прийти на похорон. Демонстративно вийшла із зали. Мати покійного прибрала квіти з труни, які поклала Скороход. Нардепка поїхала і на кладовище. Поцілувала Полякова в губи на прощання і поклала вінок з написом "Я тебя безумно люблю!!!"

12 жовтня стартував саміт Україна-ЄС. Зеленський зустрівся з президентами Європейської ради Шарлем Мішель і Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн. Підписали угоду про "відкрите небо" з ЄС. Це документ на 130 сторінок. Третина з них - перелік законодавчих та нормативних актів Євросоюзу, які має впровадити в своє законодавство Україна. Це має забезпечити нам "дешевші квитки та більше маршрутів".

З нагоди Дня захисників і захисниць 14 жовтня Володимир Зеленський вшанував пам'ять загиблих. Церемонія відбулася на Михайлівській площі в Києві. Поклав квіти до Стіни пам'яті. Оглянув зразки сучасного озброєння та військової техніки: засоби розвідки, управління та зв'язку, ударні та вогневі засоби, ударні безпілотні авіаційні комплекси. Звідти поїхав на Донеччину. Поспілкувався з військовими, подивився малюнки, які їм присилають діти.

У цей же день партія "Свобода" провела мітинг біля пам'ятника Тарасові Шевченку в Києві. Лідер Олег Тягнибок прийшов туди з молодшою онукою на плечах.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко плів сітки, Разумкову подарували "змію", Зеленський поїхав на передову – як пройшов тиждень політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути