четвер, 01 листопада 2018 01:45

Порошенко планує ввести в Україні податок на виведений капітал

Порошенко планує ввести в Україні податок на виведений капітал
Порошенко хоче ввести ще один податок. Фото: АП

Президент України Петро Порошенко пообіцяв ввести в Україні податок на виведений капітал.

"Я проти того, щоб з України виводилися кошти з нульовим або дуже низьким податковим навантаженням. Це не чесно. Це не чесно, коли український платник податків сплачує більшу податкову складову на обсяг виручки, а деякі можуть собі дозволити не платити взагалі. Це не чесно. Нам потрібно так, як ми чинили опір, коли нам не хотіли давати безвіз. Пам'ятаєте? Міграційна криза в Європі ... Вам ніколи його не дадуть ... Далі. Потім сказали, що як тільки буде безвіз, то всы з України поїдуть. Неправда. Потім говорили, що буде експорт злочинності - неправда ... Робимо зараз автокефалію ... Рік тому всі говорили, що її не буде.", - заявив Порошенко під час зустрічі з представниками бізнесу, передає РБК-Україна.

"У мене буде прохання залучити тих активістів, представників бізнесу, щоб вони могли брати участь в цій дискусії", - зазначив Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко відвідає Францію, коли там будуть Трамп і Путін

Нагадаємо, Україна піднялася в рейтингу легкості ведення бізнесу (Doing Business) Світового банку. Згідно з даними рейтингу, Україна знаходиться на наступних місцях з 190 держав світу: реєстрація підприємств - 56, отримання дозволів на будівництво - 30, підключення до системи електропостачання - 135, реєстрація власності - 63, отримання кредитів - 32, захист міноритарних інвесторів - 72, оподаткування - 54, міжнародна торгівля - 78, забезпечення виконання контрактів - 57, дозвіл неплатоспроможності 145.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко планує ввести в Україні податок на виведений капітал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути