вівторок, 30 жовтня 2018 14:56

Порошенко відвідає Францію, коли там будуть Трамп і Путін

Порошенко відвідає Францію, коли там будуть Трамп і Путін
Петро Порошенко зустрічався з Дональдом Трампом на полях 73-ї Генасамблеї ООН наприкінці вересня. Фото: Святослав Цеголко

11 листопада президент Петро Порошенко відвідає Париж.

Про це на брифінгу у Києві повідомив державний секретар при міністрі Європи і закордонних справ Франції Жан-Батист Лемуан.

"11 листопада в Парижі з візитом перебуватиме президент Порошенко у відповідь на запрошення свого французького колеги брати участь у святкуванні 100 річниці закінчення Першої світової війни. Для нас велика честь приймати президента України з цієї нагоди", - сказав Лемуан.

На цей день у Парижі запланована зустріч президента США Дональда Трампа та російського лідера Володимира Путіна. Глави держав прибудуть до Франції на заходи, присвячені 100-річчю з дня закінчення Першої світової війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зустріч Трампа і Путіна: експерт розповів, чи скресне крига між Росією та США

20 жовтня президент США Дональд Трамп підтвердив, що Штати виходять із договору про ліквідацію ракет середньої та малої дальності. США звинувачують Росію в порушенні Договору про РСМД через розробку крилатої ракети наземного базування 9M729 для комплексу "Іскандер".

Зараз ви читаєте новину «Порошенко відвідає Францію, коли там будуть Трамп і Путін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути