Ексклюзиви
пʼятниця, 17 березня 2017 08:37

Порошенко озвучив очікування від Гааги

Порошенко озвучив очікування від Гааги
president.gov.ua

Україна повинна довести Міжнародному суду ООН у Гаазі факти російської агресії. Від суду чекає рішення про притягнення Росії до відповідальності.

Про це заявив президент Петро Порошенко під час зустрічі з керівництвом делегації, яка представляє Україну на слуханнях у Гаазі.

"Я реаліст і не маю жодних ілюзій щодо позиції Росії та її можливих кроків. Ми повинні виходити з того, що сьогодні на нас лежить відповідальність об'єднання зусиль усього світу, щоб переконливо довести і притягнути Росію до відповідальності.

Ми чекаємо, що приймуть відповідні заходи, які дозволять принаймні унеможливити нове постачання зброї, терористів", - сказав Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заява РФ у Гаазі, яка викликала вибух у соцмережах

16 січня Україна подала до Міжнародного суду ООН у Гаазі позов проти Росії через її фінансування тероризму та порушення прав людини.

Слухання розпочали 6 березня. Українська сторона просить застосувати запобіжні заходи для захисту цивільного населення від агресії Росії у рамках розгляду позову в Міжнародному суді ООН.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко озвучив очікування від Гааги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути