вівторок, 30 липня 2019 10:02

Порошенко неочікувано розповів про ставлення до монобільшості "Слуги народу"

Порошенко неочікувано розповів про ставлення до монобільшості "Слуги народу"
"Я налаштований точно не контра, а проукраїнськи", — Порошенко. ФОТО: Вікіпедія

П'ятий президент Петро Порошенко назвав своє ставлення до монобільшості "Слуги народу" у Верховній Раді "конструктивним". Та додав, що роботу хоче почати "з позитиву".

"Я налаштований точно не контра, а проукраїнськи", — сказав він в інтерв'ю "Українській правді".

"Неодноразово, у тому числі під час свого останнього візиту до Страсбургу, казав, що позиція перша — ми на зовнішньому фронті маємо виступати об'єднано. Навіть під час парламентської кампанії, навіть коли ми маємо дуже жорсткі внутрішньополітичні протистояння всередині держави.

Я це продемонстрував під час підготовки однієї з перших резолюцій новообраного парламенту, де ми фактично досягли дуже переконливих результатів, на відміну від дуже великого провалу, який Україна зазнала у ПАРЄ. Саме це було для мене мотивацією їхати туди", — додав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У нас були всі шанси: Порошенко прокоментував результати виборів

Партія "Слуга народу" була опонентом партії Порошенка "Європейська солідарність" на парламентських виборах. "Слуга народу" показала перший результат, ЄС — четвертий. Обидві партії пройшли до Верховної Ради 9-го скликання.

"Слуга народу" завела до парламента 254 депутати, що дозволить ухвалювати законопроекти без підтримки інших фракцій. Представники партії неодноразово заявляли про можливість коаліції лише зі своєї монобільшості. Фракція "Слуги народу" стане найбільшою в історії українського парламенту.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко неочікувано розповів про ставлення до монобільшості "Слуги народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути