Ексклюзиви
понеділок, 09 червня 2014 11:45

Порошенко не каратиме очільників силових відомств за прорахунки в АТО - експерт

Порошенко не каратиме очільників силових відомств за прорахунки в АТО - експерт
Фото: odessa-daily.com.ua

Політолог Андрій Золотарьов сумнівається у тому, що вищі керівники силових відомств будуть покарані через недоліки в проведенні АТО.

"Вище керівництво ніхто не каратиме. Знайдуть крайніх і покарають якихось виконавців. Зараз у нас під виглядом української армії - погана копія радянської армії. Що стосується міліції, то коефіцієнт корисної дії ми побачили у східних регіонах. Ця система деморалізована", - сказав політолог в коментарі Gazeta.ua

Він також припустив, що Служба безпеки, Генпрокуратура та Міноборони залишаться з нинішніми керівниками після інавгурації Петра Порошенка.

"Валентин Наливайченко (керівник СБУ - ред.) повинен залишитися на вул. Володимирській у своєму кабінеті, оскільки він висуванець "УДАРу", який став складовою політичної підтримки Петра Порошенка. Пан Махніцький (Олег Махніцький, Генпрокурор - ред.), який є висуванцем "Свободи" може залишитися у власному кабінеті, якщо Порошенко буде зацікавлений у підтримці "Свободи"", - сказав Золотарьов.

Також, на його думку, не змінюватимуть і керівника Міноборони Коваля. "Змінювати керівника цього відомства під час проведення АТО, незважаючи на її певні проблеми, не будуть. Найвірогідніше змінять його заступників", - зауважив експерт.

Нагадаємо, що наразі на Донбасі відбувається антитерористична операція. Її проведення супроводжувалося поганою організацією та координацією дій між силовими відомствами та українською владою.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко не каратиме очільників силових відомств за прорахунки в АТО - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути