пʼятниця, 03 листопада 2017 11:10

Порошенко не хоче напруження з Аваковим

Порошенко не хоче напруження з Аваковим
ЗМІ пишуть про "повне перезавантаження еліти". Фото: УНІАН

Президент Петро Порошенко хоч і має напружені стосунки з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, але перед річницею Революції гідності нового напруження не хоче. Про це пише "Українська правда" з посиланням на джерела в АП.

Тим паче напруження йому не потрібне в Раді, де коаліція і так дихає на ладан.

Співрозмовники на Банковій схильні бачити в історії з рюкзаками "руку Вашингтона".

"Порошенко, може, і радіє, але зараз йому точно ні до чого. Дивіться на це питання ширше. Тут стоїть завдання повного перезавантаження еліти", – каже наближений до Порошенка співрозмовник.

За словами іншого джерела, "США натиснули на Ситника, щоб він не загравався з Аваковим".

Також ЗМІ повідомляє: співрозмовники в найближчому оточенні самого Авакова запевнили, що міністр МВС і президент за ці дні мали дуже інтенсивне листування і телефонні розмови.

Аваков зберігає стоїчний спокій, йдеться в публікації. Міністр просто впевнений, що "справа рюкзаків" закінчиться для НАБУ провалом.

Крім того, ЗМІ пише: депутат з оточення Яценюка переконує - передачею всіх викривальних матеріалів, які тоді потрапили в ЗМІ, так чи інакше керувала АП. Відеоматеріалами з розмовами Чеботаря та Авакова-молодшого нібито займався сам Юрій Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді пропонують відсторонити Авакова

1 листопада Солом'янський районний суд Києва відпустив сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра під особисте зобов'язання. Днем раніше його затримали детективи НАБУ.

Олександра Авакова підозрюють у причетності до розтрати 14 млн грн на закупівлю 6 тис. рюкзаків для бійців МВС у зоні АТО. Разом із ним у справі фігурують колишній заступник міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар та харківський бізнесмен Володимир Литвин.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко не хоче напруження з Аваковим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути