середа, 14 лютого 2018 13:15

Порошенко хотів приховати переговори з Путіним

Порошенко хотів приховати переговори з Путіним
"Порошенко піддався на гібридну модель протистояння з Росією", - каже політолог Михайло Басараб. Фото: УНІАН

Президент Петро Порошенко хотів втаємничити факт розмови з Володимиром Путіним. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Михайло Басараб.

"Очевидно, навіть він розуміє, що проводити такі контакти з Кремлем у напівтаємному форматі не зовсім правильно. Саме тому ми дізнаємося про це лише після публікації у ЗМІ.

Пєсков і раніше натякав на періодичні неофіційні контакти між Порошенком і Путіним. Це додатковий аргумент для звинувачення українського президента у непослідовній позиції у ставленні до держави-агресора.

Поведінка президента, починаючи з його так званого "мирного плану" і завершуючи оцими таємними переговорами, створює плутанину у свідомості українців. Невизначеність і нерозуміння, що відбувається насправді. Людям складно збагнути: у нас війни чи якісь "тимчасові непорозуміння" з Кремлем, "конфлікт на Донбасі" чи таки війна з Росією?

Порошенко піддався на гібридну модель протистояння з Росією, а фактично потурає такими вчинками знищенню української державності. Таким чином деморалізує українських військових, які знаходяться на передовій. Всі українці не можуть зрозуміти, яка позиція президента, України у ставленні до агресора?

Поки що бачимо непослідовну позицію глави держави в очах громадян. Це найбільше зло і злочин у такий непростий час. Коли суспільство повинно бути мобілізоване на відсіч Росії. Яка веде війну на фізичне знищення України і українців", - каже політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремль злив розмову Порошенка з Путіним

Про переговори Петра Порошенка і Володимира Путіна повідомив сайт ZN.UA 13 лютого, у вівторок ввечері.

Наступного дня цю інформацію підтвердив у Кремль.

Станом на середу, 14 лютого, на сайті президента України не було жодного повідомлення про переговори. Також про них не повідомляють речники АП. Немає офіційної реакції і Міністерства закордонних справ України.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко хотів приховати переговори з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути