середа, 10 квітня 2019 17:10

Порошенко: "Я не стверджую, що Зеленський - наркоман. Але не дай Боже президента із залежністю"

Порошенко: "Я не стверджую, що Зеленський - наркоман. Але не дай Боже президента із залежністю"
Президент Петро Порошенко каже, що не стверджує про Зеленського-наркомана.

Президент Петро Порошенко не зустрів Володимира Зеленського після здачі повторних аналізів на НСК "Олімпійський". Про це він сказав на брифінгу журналістам.

"Наскільки я розумію, Володимира Зеленського не було?

Перш за все хочу підтримати звернення Володимира Кличка, що це є не забаганка. Це є абсолютно необхідна і важлива процедура, щоб наша 45-мільйонна нація мала тверді переконання і довіру до того, що в нас президентом і верховним головнокомандувачем не зможе стати людина, яка залежна від наркотиків чи від алкоголю", - сказав президент.

"Наголошую, що я не стверджую, що пан Володимир Зеленський є наркоманом. Але є абсолютно прозорі процедури найвищого авторитету міжнародних експертів, які мають довести не лише українцям, а всьому світові - що той кандидат, який претендує на посаду президента, є незалежним від наркотиків.

Ігнорування цього, це є питання ризику і загрози щодо командування Збройних сил, міжнародної діяльності України. Не дай Боже, щоб могла долучитися людина з наркотичною залежністю", - додав Порошенко.

Президент зауважив, що "це не він ініціював питання, щоб зустрітися на стадіоні".

"Це була ініціатива Володимира Зеленського. І я спочатку дещо з подивом це сприйняв, але потім погодився. Вважаю, що ці правила мають бути обов'язковими для обох кандидатів", - сказав глава держави.

Порошенко також заявив, що власник "Євролабу", де здавав аналізи Зеленський, Андрій Пальчевський "є громадянином Російської Федерації і інколи навіть балотувався у Державну Думу РФ".

"І це, безумовно, викликає великий сумнів в об'єктивності зазначених даних", - заявив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко хоче відправити Зеленського в нокаут — ЗМІ

Боксер Володимир Кличко закликав кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського перездати аналізи у VADA.

5 квітня вони вже здавали аналізи. Зеленський здав лише кров, а Порошенко - кров, сечу та волосся. Шоумен проходив експертизу у лабораторії "Євролаб", власником якої є прихильник Зеленського Андрій Пальчевський. Нинішній глава держави здавав аналізи у медпункті стадіону "Олімпійський", де проходять обстеження спортсмени.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко: "Я не стверджую, що Зеленський - наркоман. Але не дай Боже президента із залежністю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути