неділя, 14 квітня 2019 21:31

Порошенко: Я готовий до дебатів на стадіоні в любу дату, крім 19 квітня

Порошенко: Я готовий до дебатів на стадіоні в любу дату, крім 19 квітня
Порошенко готовий ще раз прийти на стадіон. Фото: ТСН

Президент України Петро Порошенко заявив, що готовий прийти на дебати з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським на НСК Олімпійський будь-коли, окрім 20:00 п'ятниці, 19 квітня.

"Я готовий на будь-яку дату, яка співпадає з законодавством України. Єдина дата, яка неможлива, - це є 19-те число. Бо 19-го о 20-й годині обидва кандидати зобов'язані… бути на дебатах в студії Суспільного мовлення, і безкоштовно має бути розданий сигнал для всіх телеканалів України та світу, які захочуть це взяти", - заявив Порошенко в ефірі телеканалу "Україна".

Порошенко пояснив, що запросив Зеленського на стадіон 14 квітня, оскільки це остання неділя перед виборам. "Решту доведеться проводити у робочий день", - зазначив він.

Команда Зеленського не підтвердила і не відмовилася від пропозиції дебатів 14 квітня. Тому, за його словами, йому не зрозуміло, чому шоумен сьогодні не прийшов на стадіон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка поділилися фото з НСК "Олімпійський"

Команда Зеленського анонсувала дебати на НСК Олімпійський на 19:00. У штабі Порошенка раніше заявляли, що президент готовий провести дебати на НСК, якщо їхній час не буде збігатися з офіційними теледебатами. Тому ймовірність нетривалих дебатів між 19:00 і 20:00 не виключається.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко: Я готовий до дебатів на стадіоні в любу дату, крім 19 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути