Ексклюзиви
пʼятниця, 12 квітня 2019 15:53

Порошенка і Меркель у Берліні запитали про Зеленського

Порошенка і Меркель у Берліні запитали про Зеленського
12 квітня президент України Петро Порошенко зустрівся з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Фото: twitter.com/poroshenko

Президент України Петро Порошенко назвав себе переможцем, який пройшов до другого туру виборів. І він буде боротися за голоси виборців. Про це йшлося на його спільному брифінгу з канцлером Німеччини Ангелою Меркель у Берліні.

Журналісти сказали Меркель, що вона не запросила Володимира Зеленського на зустріч, на відміну від президента Франції Емманюеля Макрона. Однак запросила Порошенка.

"Я вирішила запросити пана президента. Я з ним постійно спілкуюся. Ми бачилися нещодавно на Мюнхенській конференції з безпеки. У нас постійний обмін, зустрічі.

У часи, коли відбуваються вибори, я також вирішила його запросити. Оскільки для мене важливий із ним діалог".

Водночас у Порошенка запитали: "Що ви зробили не так за останні 5 років, що абсолютний новачок і комік зміг вас перемогти у першому турі?".

На що президент відповів:

"У другому турі є 2 переможці. Ті кандидати, які пройшли у другий тур. І це є і Петро Порошенко.

І це є вибір українського народу, який треба шанувати. А те, що у нас (як би це назвати) несистемні політики сьогодні отримують певні результати, я думаю, що це і приклад деяких європейських країн. І це не є чимось особливим".

"Треба боротися за голоси виборців, накреслити важливу програму. І саме цим ми зараз і займаємося. Для того, щоб мати дебати, щоб українці не купували кота в мішку. Підтримали реального, а не віртуального кандидата", — додав Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада збереться після президентських виборів

11 квітня президент Петро Порошенко посперечався з Володимиром Зеленським в ефірі телеканалу "1+1". Лідер "95 кварталу" наполягав, що дебати між обоми мають відбутися 19 квітня на НСК "Олімпійський".

Зараз ви читаєте новину «Порошенка і Меркель у Берліні запитали про Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути