понеділок, 23 квітня 2012 17:45

Попри висновки німецьких лікарів, МОЗ знову оцінюватиме стан Тимошенко

Попри висновки німецьких лікарів, МОЗ знову оцінюватиме стан Тимошенко
МОЗ хоче власноруч перевірити Тимошенко. Фото: obozrevatel.com

Міністерство охорони здоров'я створить групу для обстеження екс-прем'єра Юлії Тимошенко, щоб дати висновок, чи дозволяє її стан здоров'я брати участь у судовому процесі по справі ЄЕСУ, повідомила перший заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моїсеєнко.

"На сьогоднішній день є звернення Державної пенітенціарної служби до Міністерства охорони здоров'я ... Обов'язково буде створено групу фахівців, ми будемо робити оцінку, але нам буде надзвичайно важко це зробити, якщо людина не дасть можливості себе оглянути, визначити, чи дійсно вона не може приймати участь у судовому засіданні ", - сказала Моїсеєнко журналістам у понеділок на брифінгу в ЦКБ № 5" Укрзалізниці "(Харків).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада зробила для Тимошенко все, що могла - регіонал

Вона зазначила також, що, на її думку, під час останнього візиту лікарів берлінської клініки "Шаріте" до Харкова переважала політика.

"Сьогодні саме політична складова не дозволяє робити правильні висновки", - підкреслила Моїсеєнко.

Зі свого боку, захисник Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко повідомив, що захист має намір до засідання, призначеного на 28 квітня, подати в суд належним чином завірена висновок німецьких лікарів про те, що стан здоров'я Тимошенко не дозволяє їй брати участь в судовому процесі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Тимошенко просить Обаму і Путіна ввести санкції проти режиму Януковича

"Ми подамо цей висновок до початку судового засідання в суд, щоб не тягали Юлію Володимирівну, у якої серйозні проблеми зі спиною в судове засідання", - сказав Власенко журналістам на брифінгу в понеділок біля Качанівській колонії.

Зараз ви читаєте новину «Попри висновки німецьких лікарів, МОЗ знову оцінюватиме стан Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути