понеділок, 28 листопада 2022 15:11

Спецтема: Війна Росії проти України

"Попри "дощі" з російських ракет Україна переможе" ‒ у Київ приїхали одразу сім міністрів закордонних справ

В Україну приїхали міністри закордонних справ Литви, Латвії, Естонії, Фінляндії, Швеції, Норвегії та Ісландії.

Спільне фото біля потяга Укрзалізниці опублікували міністр закордонних справ Латвії Едгарс Рінкевичс і його литовський колега Габріелюс Ландсбергіс.

Автор: @edgarsrinkevics
  У Київ приїхали міністри закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс, Латвії  Едгарс Рінкевичс, Естонії Урмас Рейнсалу, Фінляндії Пекка Хаавісто, Норвегії Аннікен Гуйтфельдт та Ісландії Тордіс Гільфадоттір.
У Київ приїхали міністри закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс, Латвії Едгарс Рінкевичс, Естонії Урмас Рейнсалу, Фінляндії Пекка Хаавісто, Норвегії Аннікен Гуйтфельдт та Ісландії Тордіс Гільфадоттір.

"Ми, міністри закордонних справ Естонії, Фінляндії, Ісландії, Латвії, Литви, Норвегії і Швеції, сьогодні у Києві, щоб засвідчити повну солідарність з Україною. Попри "дощі" з російських ракет і варварську жорстокість Україна переможе", ‒ написав Рінкевичс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОБСЄ закрила двері перед носом Лаврова

Минулого тижня прем'єр-міністри України, Польщі і Литви підписали у Києві спільну заяву щодо активізації переговорів про вступ України в НАТО.

19 листопада до України приїжджав прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак. Тоді він анонсував новий пакет військової допомоги.

Днем раніше у Київ приїхав виконавчий віце-президент Європейської комісії Валдіс Домбровскіс. Говорив із президентом України Володимиром Зеленським про невідкладну фінансову підтримку.

Зараз ви читаєте новину «"Попри "дощі" з російських ракет Україна переможе" ‒ у Київ приїхали одразу сім міністрів закордонних справ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути