середа, 21 вересня 2011 12:09

Попов запевнив, що протести забороняти на збирався

Попов запевнив, що протести забороняти на збирався

Київська адміністрація не прийматиме рішень, які хоч якось порушуватимуть демократичні принципи.

Про це заявив голова КМДА Олександр Попов коментуючи оприлюднення проекту рішення про обмеження масових заходів у Києві, повідомляє "Українська правда".

"Я ще не бачив цього проекту рішення. Але скажу відразу - це невірно (обмежувати проведення масових заходів)", - сказав Попов.

"Ми дуже демократичні, якщо не так - давайте нам якість поради, зауваження, пропозиції. Бо моя принципова думка: без демократичних процесів ми не будемо мати нормального суспільства. Інша справа, як іноді трактується демократія, дехто вважає, що можна порушувати законодавство чи якість правила. На мою думку, якраз їх виконання з одного боку, а з іншого боку доступність влади - це і є демократичний процес. Тому нічого ми не будемо забороняти", - сказав чиновник.

Він пообіцяв, що обов'язково вивчить цей проект рішення.

"Я подивлюся цей проект і ми його скасуємо навіть, як проект, якщо там є якісь наступи на демократію", - пообіцяв Попов.

Натомість прес-секретар голови КМДА Наталія Ільницька наголосила, що вказаний проект рішення стосується лише проведення різноманітних мистецьких акцій, але не мітингів чи демонстрацій.

Зараз ви читаєте новину «Попов запевнив, що протести забороняти на збирався». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути