середа, 17 квітня 2013 01:13

Попов може піти на вибори відокремлено від влади – депутат

Попов може піти на вибори відокремлено від влади – депутат
На думку нардепа, Попов може висунутися як незалежний спеціаліст, який постраждав від влади, і піти вперед. Фото: dt.ua

Можливе звільнення чинного голови КМДА Олександра Попова може зіграти йому на руку, коли він піде на вибори відокремлено від влади.

Про це Gazeta.ua сказав народний депутат від партії "Батьківщина" Олександр Бригинець, коментуючи інформацію про можливе звільнення Попова найближчим часом.

"Як технологія – це можливо. Причому ця технологія може бути розіграна по різному, у тому числі в інтересах самого Попова, – говорить нардеп. – Бо ситуація може бути така, що Попов може піти на вибори як ледве не з опалу. От прийде Лисов або Вілкул, когось із них, скажімо, поставлять головою КМДА. Вони висунуться як офіційні персони, а Попов висунеться як незалежний спеціаліст, який постраждав від влади, і піде вперед".

Бригинець навів аналогію зі схожою ситуацією у 2004 році з екс-президентом Віктором Ющенком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Можлива відставка Попова ніяк не вплине на опозицію" - нардеп

"Зрештою, це те ж саме, що було з Ющенком, коли він був справжнім прем'єр-міністром Кучми, а потім його демонстративно зняли і він став лідером опозиції. Тобто тут Попов нібито піде на вибори відокремлено від влади", – припустив депутат.

Опозиціонер також назвав інший можливий варіант розвитку подій.

"Коли влада просто вирішить, що якщо вибори не проводяться й не будуть проводитися, то навіщо їм тягнути Попова. Тим більше, якщо вже геополітика помінялася й потрібна нова команда, нові люди тощо. Варіант із відставкою Попова можливий в обох випадках. Але залежно від того, будуть вибори чи ні, може бути застосована інша технологія", – підкреслив Бригинець.

Зараз ви читаєте новину «Попов може піти на вибори відокремлено від влади – депутат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути