вівторок, 07 серпня 2012 09:00

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Політолог порівняв опозицію з мультфільмом: "Тимошенко прийде і запустить капцем у тих, хто формував список без неї"

Політолог порівняв опозицію з мультфільмом: "Тимошенко прийде і запустить капцем у тих, хто формував список без неї"
Фото: obozrevatel.com

Політологу Костю Бондаренку виборчий список Об'єднаної опозиції нагадує мультфільм.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Огризко йде у парламент: "Люди, ви останні падлюки, якщо брешете та порушуєте Конституцію"

"Це дуже цинічний список. Бо люди, які перебувають під загрозою арешту, проти яких порушені кримінальні справи — це і Андрій Шкіль, і Шаго, і Болюра, Гримчак, - опинилися у фактично непрохідній частині списку. Друге: найнаближеніші до Тимошенко люди, такі як Віталій Чепінога, як Михайло Лівінський, опиняються теж у непрохідній частині списку. Третій момент: люди, за яких клопотав свого часу Юрій Луценко, - Олесь Доній, Тарас Стецьків, Кирило Куліков, - не отримують підтримки від Об'єднаної опозиції і змушені або йти як самовисуванці, або за підтримки інших політичних сил. Проти того самого Кулікова виставляють генерала Ярему, якого інший член Об'єднаної опозиції генерал Москаль назвав "ганьбою української міліції",- наголосив експерт.

"Як тепер два генерали уживуться у одній команді, мені важко сказати, - додав він. - Проти Тараса Стецьківа виставляють Ігоря Васюника, брата Івана Васюника, і людину, яка свого часу була заступником Олексія Івченка в час, коли той керував "Нафтогазом" України і фактично призвів до небаченого підняття цін на газ. У даній ситуації, в мене таке враження, що список опозиції — це намагання зробити список "від Юлії Тимошенко без Юлії Тимошенко". Поставити Тимошенко на чолі списку можна, навіть знаючи, що її не зареєструють у ЦВК, а якщо і зареєструють, то це можна опротестувати. Але в той же час, цей список не несе у собі дух Тимошенко. Це список Яценюка — Турчинова, але не список Тимошенко- Луценка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На прохідних місцях хотілося б бачити інших" — Ірина Луценко про список Об'єднаної опозиції

Бондаренку події в опозиція нагадують мультфільм "Бобік в гостях у Барбоса".

"Коли діда немає,  вони починають робити те, що вони вважають за потрібне. А потім з'являється дід і запускає в них капцем. От власне не вистачає цієї фінальної сцени, коли з'явиться Юлія Тимошенко і запустить капцем у тих, хто без її участі формував цей список", - підсумував політолог.

 

Зараз ви читаєте новину «Політолог порівняв опозицію з мультфільмом: "Тимошенко прийде і запустить капцем у тих, хто формував список без неї"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути