пʼятниця, 03 серпня 2012 10:54

Спецтема: Луценко за ґратами

"На прохідних місцях хотілося б бачити інших" — Ірина Луценко про список Об'єднаної опозиції

"На прохідних місцях хотілося б бачити інших" — Ірина Луценко про список Об'єднаної опозиції
Звичайно, список не ідеальний, але одіозних фігур не видно, підкреслила дружина екс-міністра Фото: obozrevatel.com

Юрій Луценко не казав, що не задоволений списком Об'єднаної опозиції. Він сказав, що список є недосконалим. Про це в коментарі Gazeta.ua сказала дружина екс-міністра Ірина.

"Жодним чином Луценко не сказав, що він не задоволений списком. Він сказав, що список є не зовсім досконалим, оскільки передбачає об'єднання деяких політичних партій. Ви знаєте, що об'єднання не завжди буває без шорсткостей. Кожна із партій хоче підтягнути своїх бійців, своїх людей, які, на їхні переконання, можуть бути справжніми депутатами, не тушками і так далі. Звичайно, список не ідеальний, але одіозних фігур не видно, щоб сказати, що це представник Жванії чи інших тушок, які проявили себе як страуси під час голосування харківських угод і так далі", - сказала Ірина Луценко.

За її словами, її чоловік пропонував БЮТу, щоб всі депутати "Народної самооборони" балотувалися мажоритарними округами.

"Люди відпрацювали 5 років в парламенті, їм було дано мандат довіри Луценком і партією "Народна самооборона". Відповідно цікаво б було, щоб вони, маючи вже серйозні, розкручені імена, відзвітували перед людьми саме на мажоритарних округах. В цілому б хотілося б, щоб Юрій Гримчак був на прохідному місці. За прогнозами сьогоднішніми це мало б бути 70-75 місце. Хотілося б бачити інших, наприклад, Шкіля, Волинця на прохідних місцях. Це люди, які проявили себе дуже активно саме в той період, коли "Батьківщина" залишилася без свого лідера, була ізольована від неї. Вони проявляли себе дуже активно, проявляли серйозну позицію, не стали тушками, не продалися, не злякалися. Виключення було зроблено для Юрія Гримчака. Ви знаєте, на нього ймовірних дві кримінальних справи за його активну і бойову позицію на Харківських угодах. Юра неодноразово приймав участь у мітингах. Хотілося б щоб в нього було гарантоване, не критичне місце", - зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко не дуже задоволений списком Об'єднаної опозиції

Ірина Луценко наголосила, що в Об'єднаній опозиції зазначили, що прохідні місця залежать від роботи і депутатів, і кандидатів в депутати для того.

"Вони мають переконати суспільство в своїй правоті, в своїх можливостях, щоб воно віддало більше голосів і тоді процент проходження зріс. Значить, там може бути прохідним і соте, і сто двадцяте місця", - наголосила вона.

Зараз ви читаєте новину «"На прохідних місцях хотілося б бачити інших" — Ірина Луценко про список Об'єднаної опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути