понеділок, 17 січня 2022 16:18

Політичне переслідування Порошенка - це велика помилка - Сенцов

 

Політичне переслідування Порошенка – це велика помилка Зеленського. Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив режисер Олег Сенцов.

Він написав: "Обвинувачення в державній зраді не знайде підтримки ні в населення, ні в західних партнерів – та розвалиться врешті-решт у суді".

Сенцов також нагадав про загрозу з боку РФ.

"Наслідки для держави взагалі ризикують бути руйнівними, які підривають довіру до держави та її інституцій, і особливо небезпечні на фоні продовження Росією підготовки до нового вторгнення", – написав режисер.

Він також додав: "Зрозуміло, що Порошенка не зможуть посадити. Мета – знищити політичного опонента перед наступними президентськими та парламентськими виборами. Але результат може бути зовсім протилежний і перетворити цей політичний процес на передвиборчу кампанію головного конкурента чинної влади".

Ранком 17 січня літак із Петром Порошенком приземлився в аеропорту Києва. Політик прибув з Польщі після кількатижневого дипломатичного турне по Європі. Зустрічати п'ятого президента до летовища прибули тисячі людей. Під час проходження паспортного контролю в політика намагалися забрати документи та не пустити до країни.

Зараз ви читаєте новину «Політичне переслідування Порошенка - це велика помилка - Сенцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути