субота, 07 липня 2012 12:42

Покоління Ющенко-Янукович-Тимошенко має відійти - екс-нардеп

Покоління Ющенко-Янукович-Тимошенко має відійти - екс-нардеп
Віктор Матчук склав мандат народного депутата з власної волі. Фото: gazeta.ua

Партії, які не можуть подолати 5-відсотковий бар'єр, на вибори йти не повинні.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав колишній народний депутат від блоку "Наша Україна — Народна самооборона" Віктор Матчук.

"Бо таким чином забиратимуть голоси в опозиції. Ющенко вважає, що в Об'єднаній опозиції немає ідеологічних партій. Справді, у програмному виступі Яценюка не сказано про європейський курс, НАТО, українську мову. Ми почули, що замість 148 податків зроблять сім, мінімальна зарплата буде 2400 гривень і добавка кожному пенсіонерові 365 гривень. Чому не 367 — ніхто не розуміє. Але я не згоден, що люди очікують повернення "Нашої України". У старі міхи молоде вино не наливають. Потрібна інша форма, інші політики, які рухатимуть національні демократичні ідеї", - розповів він.

За словами екс-нардепа й колишнього "нашоукраїнця", Ющенко розраховує на голоси тих виборців, хто не визначився.

"Але люди не готові повірити вдруге тому, хто не виправдав їхніх сподівань. Покоління Ющенко — Янукович — Тимошенко має відійти. Вони повинні брати участь у політичному житті, бо мають великий досвід, але очолювати якісь процеси вже не треба. Підростає молодь, яка не бачить у них кумирів. Із цим треба змиритися. Це природний процес зміни поколінь", - зауважив Матчук.

На думку політика, Ющенко як президент зробив дуже багато.

Але люди розраховували на значно більше. Він фізично все не міг зробити. От хоч би взяти обіцянку посаджати бандитів у тюрми. Однак це не є справою президента. Він мав так змінити правоохоронну систему, щоб вона почала працювати інакше.

Повністю інтерв'ю читайте ТУТ.

Зараз ви читаєте новину «Покоління Ющенко-Янукович-Тимошенко має відійти - екс-нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути