вівторок, 03 липня 2012 11:15

Матчук пояснив, чому відрікся від депутатства і "Нашої України"

Матчук пояснив, чому відрікся від депутатства і "Нашої України"
Політик не писав ніяких заяв до інших партій Фото: glavcom.ua

Колишній нардеп Віктор Матчук прийняв рішення про складання депутатських повноважень після вчорашнього засідання політради "Нашої України" у Рівненській області.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам в парламенті.

"Мною не написано ніяких заяв до будь-якої іншої політичної партії і завтра я не стану членом іншої партії", - зазначив політик.

Він наголосив, що не знає, хто від Об'єднаної опозиції буде балотуватися в Рівному, але, якщо це буде достойна людина, то він її підтримає, а якщо політикан — буде брати участь у виборах.

Матчук нагадав, що вийшов із партії "Наша Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верховна Рада втратила одного парламентаря - нардепом стане брат Луценка

"У мене була позиція стосовно необхідності походу на ці вибори "Нашої України", або якогось нового проекту на її базі. Я кілька разів робив публічні заяви, що "Наша Україна" або інша партія, яка не має шансів набрати 5 відсотків, не повинна взагалі брати участі у цих виборах. Моя позиція не була врахована при формуванні рішення "Нашої України", тому я не бачу ніякої можливості подальше там перебувати. Боротися з Віктором Андрійовичем чи іншими хорошими людьми, які там лишилися, я не збираюся", - наголосив екс-депутат.

Нагадаємо, наступним по списку депутатом від блоку НУ-НС має стати старший брат екс-мінінстра внутрішніх справ Юрія Луценка Сергій Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Матчук пояснив, чому відрікся від депутатства і "Нашої України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути