середа, 07 листопада 2012 16:27

Поки комуністи святкували, "купрівець" витер черевики "прапором" КПУ
10

Фото: Фото: Reuters

Сьомого листопада виповнюється 95 років подіям у російському Петрограді, які одні історики тепер називають жовтневим переворотом, а інші, по-комуністичному, Великою Жовтневою соціалістичною революцією.

Українські комуністи, які отримали на парламентських виборах 28 жовтня четвертий результат і 13,18% голосів виборців, мають намір широко відсвяткувати цю дату, повідомляє Укрінформ.

Вони планували йти маршем по Хрещатиком у Києві, проте сьогодні один із лідерів КПУ Георгій Буйко підтвердив відмову: "У зв'язку з ситуацією, що склалася, і можливими провокаціями націоналістичних сил, було ухвалено рішення провести акцію на Бессарабській площі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Партія регіонів недобрала. Це стимул до безчинств у округах"

На площі зібралися близько 500 прихильників КПУ, які тримають червоні прапори, біля пам'ятника Леніну. Окрім того, прихильники Компартії розвернули транспарант з написом "Повернемо країну народу".

З сайту КПУ лідер партії, Петро Симоненко, привітав своїх прихильників з річницею революції і висловив переконання в тому, що "ми спільними зусиллями повернемо країну народу, як це зробили наші діди і прадіди в далекому 1917 році, об'єднавши робітників, селян і трудову інтелігенцію в ім'я соціалістичного майбутнього нашої Батьківщини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Свободі" переконані, що опозиційної більшості у новій ВР не буде

На Бесарабській площі встановлено невелику сцену, де плануються виступи лідерів і активістів партії. При цьому, на ділянці вулиці Хрещатик, що прилягає до Бессарабської площі, зібралася велика кількість молодих людей без будь-якої символіки, керівники яких шикують їх у колони у напрямку Майдану Незалежності, пише УНІАН.

В той час, коли комуністи святкують, активіст "Коаліції учасників помаранчевої революції" (КУПР) продемонстрував своє ставлення до комуністичної ідеології, витерши черевики червоною ганчіркою, повідомляє видання "Коментарі".

Зараз ви читаєте новину «Поки комуністи святкували, "купрівець" витер черевики "прапором" КПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути