пʼятниця, 08 червня 2018 12:59

"Погано" і "дуже погано" не буде - наступниця Данилюка

"Погано" і "дуже погано" не буде - наступниця Данилюка
Оксана Маркарова від 8 червня виконує обов'язки міністра фінансів. Фото: rbc.ua

Економічна ситуація в Україні другий рік поспіль покращується. Міністерство фінансів надалі буде працювати над досягненням позитивних результатів.

Про це сказала призначена напередодні виконувачем обов'язків міністра фінансів Оксана Маркарова у коментарі "112 Україна".

"Я не погоджуюся, що вибір у нас між "погано" і "дуже погано"... На сьогоднішній день на тлі макроекономічної стабілізації вдалося досягти стабілізації і повернутися до економічного зростання. Другий рік поспіль стабільно зростає економіка... Один з пріоритетів - підтримка цього зростання...

Ситуація в економіці точно не погана, вона під контролем. Разом із міжнародними партнерами та колегами по уряду будемо працювати над тим, щоб пришвидшити економічне зростання і завершити реформи, які допоможуть це зробити", - сказала Маркарова.

Головними завданнями Міністерства фінансів вона вважає бюджетну ефективність, макроекономічну стабільність і зниження фіскальних ризиків, завершення реформ і поглиблення співпраці з міжнародними партнерами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данилюк збирається йти в президенти - Гордон

7 червня парламент підтримав подання прем'єр-міністра про звільнення Олександра Данилюка з посади міністра фінансів. "За" проголосували 254 народних депутати. Виконувати обов'язки міністра фінансів призначили першого заступника глави відомства Оксану Маркарову.

Зараз ви читаєте новину «"Погано" і "дуже погано" не буде - наступниця Данилюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути