середа, 16 жовтня 2024 20:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Подоляк розкрив деталі таємних додатків Плану перемоги

Подоляк розкрив деталі таємних додатків Плану перемоги
Михайло Подоляк розкрив деталі таємних додатків Плану перемоги. Фото: rbc.ua

У таємних додатках, йдеться про руйнування логістики ворога, знищення важливих об'єктів, зокрема і місць накопичення військ.

У секретних документах Плану перемоги України розглядається можливість завдання ударів по території Росії, а також вказано, яка саме зброя для цього необхідна. Про це розповів радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у коментарі YouTube-каналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партнери поставилися до плану перемоги дуже практично - Зеленський

Радник ОП зазначає, що у таємних додатках, які були приховані від суспільства, йдеться про руйнування логістики ворога, знищення важливих об'єктів, зокрема і місць накопичення військ.

"Ми торкнулися Плану перемоги. Там в додатках якраз таки проговорено, яка має бути зброя, щоб руйнувати логістику дуже далеко від лінії фронту, знищувати об'єкти накопичування та виробництва, в тому числі, де буде накопичуватися жива сила в глибині РФ, які саме цілі будуть уражені і скільки для цього треба зброї", - зауважив Подоляк.

Російська армія готується до ударів по об'єктах ядерної енергетики в Україні.

"Росія має повне домінування в повітрі. Ми знаємо, що вони готують удари по об'єктах нашої ядерної енергетики", - заявив міністр закордонних справ Андрій Сибіга.

Через цю загрозу, Україна наполягає на знятті будь-яких обмежень щодо застосування ракет далекого радіусу дії по військовим обʼєктам на території Росії.

Зараз ви читаєте новину «Подоляк розкрив деталі таємних додатків Плану перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути