Ексклюзиви
понеділок, 11 січня 2021 15:48

Подивився "Квартал" на Новий рік. Більшої х**ні я не бачив - Скрипін

Подивився "Квартал" на Новий рік. Більшої х**ні я не бачив - Скрипін
Скрипін не добирав слова.

Новорічне привітання президента Володимира Зеленського було затягнуте, а продукт його колишніх колег зі "Студії Квартал-95" - русифікація і радянщина. Про це сказав журналіст Роман Скрипін в ефірі Skrypin.ua.

"Знаєте, я подивився "Квартал" на Новий рік. Більшої х**ні я в житті не бачив. Я вам чесно скажу. Це просто не смішно. Усе чекав, коли треба сміятися. Як в анекдоті: після слова "лопата" - сміємося. Навіть слово "лопата" не прозвучало.

По-друге, враження від перегляду: усе це є тотальна русифікація. Незважаючи на те, що Кошовий каже "Слава Україні", привітавшись на початку. А далі все па-рускі - в журі, виступи... Не "Квартал", "Ліга сміху", хоча і те і те х**ня. "Ліга сміху" - це не смішно, "Квартал" - гидотно, така радянщина", - сказав журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський продовжує грати у ведучого "95 кварталу"

"Володя Зеленський здивував привітанням з дітьми. Використовувати дітей - це, по-перше, не етично. М'яко кажучи. Почав свій виступ: "Нудно?" - я подумав: скаже просто з Новим роком, пока.

14 хвилин, 1/3 уроку в школі Володя Зеленський розповідав маленьким дітям про досягнення, складну ситуацію, така політінформація. Для кого? Це діти, чого ти їх мурижиш? Ти ж на телебаченні працював, знаєш, що таке хронометраж. Тебе стільки не дивитимуться притомні люди. Ми знаємо все г*мно, яке ти зробив, знаємо всі досягнення", - сказав Скрипін.

Президент Володимир Зеленський у новорічному зверненні розмовляв із дітьми. "Ми не слухаємо метальників бруду на вентилятор соцмереж. Після когось залишаться пости. А після когось залишаться мости", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «Подивився "Квартал" на Новий рік. Більшої х**ні я не бачив - Скрипін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути