пʼятниця, 01 січня 2021 09:26

"Ми не слухаємо метальників бруду на вентилятор соцмереж" - Зеленський у новорічному привітанні

"Ми не слухаємо метальників бруду на вентилятор соцмереж" - Зеленський у новорічному привітанні
Президент сказав, що для безпеки і оборони зробили найбільший в історії бюджет. Фото: preisident.gov.ua

Президент Володимир Зеленський у новорічному зверненні розмовляв із дітьми.

"Як і у 2014-му, ми знову переконалися – супергерої існують. І до наших військових доєднались наші медики. Наші суперлікарі. Суперлаборанти. Суперводії швидкої. Суперпілоти. Суперприкордонники. Супервчителі. Наші суперпожежники та суперрятувальники. І ми точно не маємо іншого варіанту, аніж бути супер-Україною", - сказав Зеленський.

Президент заявив про "руйнування стереотипів".

"Наприклад, що в Україні неможливо робити хороші дороги. Цей міф пішов на всі чотири сторони по всіх чотирьох тисячах кілометрів нових доріг", - сказав він і згадав про новий міст у Запоріжжі і загалом відбудову 150 мостів по всій країні.

"Ми не слухаємо метальників бруду на вентилятор соцмереж. Після когось залишаться пости. А після когось залишаться мости", - заявив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Законодавчі зміни січня: чого чекати українцям під ялинку

Президент сказав, що для безпеки і оборони зробили найбільший в історії бюджет.

"А відсотки кредитів для бізнесу можуть бути не 20, 18 чи 14, а маленькими, такими, як ви – 5%, 7% або 9%. Кому 9 років? Ось і відсотки такими можуть бути", - заявив глава держави.

"2020-й знову довів, що Україна своїх не залишає. І нам неважливо звідки повертати своїх людей: підвали ОРДЛО, російська в'язниця чи китайский Ухань. Це полонені моряки танкеру із Лівії чи загиблий екіпажі пасажири літака з Ірану.

І ми однаково щасливі – повертати 250 тисяч громадян, що застрягли через карантин по світу або одного українця. Нашого захисника. Нескореного Віталія Марківа", - сказав Зеленський.

Він заявив про 158 днів припинення вогню на Донбасі.

"І найголовніше, цей рік нагадав нам, що таке тиша. Слова "Сьогодні не стріляли". Дні, коли в новинах кажуть: "За добу немає втрат". Тижні, коли матері, дружини й діти не плачуть. Місяці, коли наші військові не гинуть. 158 днів припинення вогню на Донбасі. Найдовше від початку війни. 158 днів перемир'я", - сказав Зеленський.

Зеленський звернувся російською до громадян, які проживають в окупованих Росією Криму та районах Донецької і Луганської областей.

"Я хочу не говорить на Банковой в Киеве, что в Украине наступит мир. А сказать на Артема в Донецке, что мир в Украине наступил. И написать "Крым – это Украина" не в Интернете. А на песке на пляже в Ялте, на украинском песке украинского пляжа украинской Ялты.

Я знаю, что Донецк, Луганск и Крым сейчас, во всех смыслах этого слова, живут в другом времени. И уже почти час, как по телевизору вам сказали, что Новый год наступил. Но я знаю, что уже почти час, как вы ждете нас, чтобы встретить Новый год вместе. Як одна сім'я. Як один народ. Як одна країна. Тож, Донбас і Крим, переведите часы назад. Будьте с нами", - сказав Зеленський.

Президент нагадав, що цього року Україна відзначатиме 30-річчя незалежності.

"Ми – великий народ. Ми маємо хоробрість Святослава, велич Володимира, мудрість Ярослава. У нас є Шевченко. Більше того – у нас є два Шевченки. І бути президентом такого прекрасного народу – це велика гордість. І велика відповідальність. І я буду робити все, щоб і через рік, і в усіх наступних роках у цей самий день і час, мені було не соромно дивитись вам в очі", - сказав Зеленський.

Раніше керівник ОП заявляв, що президент Володимир Зеленський зустрічатиме Новий рік у селі Гута в Івано-Франківській області.

Зараз ви читаєте новину «"Ми не слухаємо метальників бруду на вентилятор соцмереж" - Зеленський у новорічному привітанні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути