пʼятниця, 17 лютого 2012 22:19

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Податкова вимагає від Тимошенко 2 мільйони

Податкова вимагає від Тимошенко 2 мільйони

Державна податкова служба в Дніпропетровській області направила Юлії Тимошенко податкову вимогу про оплату податкового боргу в розмірі понад 2 млн. гривень.

Як повідомляє прес-служба ДПС у Дніпропетровській області, Київський апеляційний адміністративний суд залишив без змін постанову Окружного адміністративного суду Києва, тим самим підтвердивши правомірність донарахування громадянці Тимошенко прибуткового податку з громадян та фінансових санкцій за порушення податкового законодавства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МОЗ: Оперувати Тимошенко немає потреби

Суд встановив, що в 1996-1998 роках Тимошенко отримала на пластикові карти близько 1 млн. доларів США, які були перераховані одній з офшорних компаній, але "з отриманих за межами країни доходів вона не сплатила податок на доходи фізичних осіб".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для Тимошенко зібрали 470 книжок

Від Тимошенко вимагають сплатити до місцевого бюджету Дніпропетровської області 676 тис. 954 гривень податку і 1 млн. 355 тис. 908 гривень фінансових санкцій, а в цілому - 2 млн. 30 тис. 862 гривні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко оглянули німецькі лікарі

Органи ДПС Дніпропетровської області відправили податкову вимогу з інформацією про розмір податкового боргу. Процедура його погашення визначена Податковим кодексом.

Зараз ви читаєте новину «Податкова вимагає від Тимошенко 2 мільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути