четвер, 16 лютого 2012 22:14

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

МОЗ: Оперувати Тимошенко немає потреби

МОЗ: Оперувати Тимошенко немає потреби

Медична комісія за участю іноземних лікарів завершила обстеження екс-прем'єра Юлії Тимошенко і зробила остаточні висновки, повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

У прес-службі нагадали, що медичний огляд Тимошенко членами спільної комісії здійснювався протягом 14 та 15 лютого.

"Інформація про те, що Тимошенко не була ознайомлена з результатами обстеження не відповідає дійсності", - запевнили в МОЗ.

Із висновками обстеження німецьких лікарів Тимошенко була ознайомлена 15 лютого о 14:00 в присутності усіх членів незалежної медичної комісії, зазначається на сайті МОЗ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські медики не побачили нічого нового у діагнозі Тимошенко

Канадські лікарі, які були представлені приватно практикуючими сімейними лікарями первинної ланки, а також акушером-гінекологом, проводили первинний огляд Тимошенко 15 лютого протягом дня декілька разів.

"Висновки та рекомендації канадських медиків також буди доведені до відома пацієнтки", - наголосили в прес-службі.

15 лютого під час чергового огляду в присутності канадських лікарів Тимошенко дала письмову згоду на ознайомлення усіма членами незалежної медичної комісії з висновками німецьких та канадських лікарів у відповідності до трьохсторонньої домовленості для прийняття спільного рішення щодо діагнозу та рекомендацій про подальшу тактику надання медичної допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецькі лікарі виявили у Тимошенко грижу хребта - джерело

"Фахівцями комісії було встановлено остаточний діагноз Тимошенко. Рекомендації по терапевтичному лікуванню і реабілітації ув'язненої лікарі передали до Державної пенітенціарної служби", - уточнили в МОЗ.

"Основні напрямки діагностики та реабілітації, викладені у висновках спільної медичної комісії, відповідають попереднім висновкам українських спеціалістів. Поширена інформація про те, що начебто лікарі радять Тимошенко хірургічне втручання, не відповідає дійсності", - заявили у відомстві.

"Зокрема, за словами іноземних та вітчизняних лікарів, необхідності у госпіталізації та оперуванні Тимошенко немає", - резюмували в МОЗ.

Зараз ви читаєте новину «МОЗ: Оперувати Тимошенко немає потреби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути