пʼятниця, 19 серпня 2011 14:59

Плюща можуть висунути на місце Литвина

Плюща можуть висунути на місце Литвина

Депутатська група "Реформи заради майбутнього" може розглянути питання про висунення кандидатури Івана Плюща на посаду спікера парламенту.

Про це заявив голова депутатської групи у ВР Ігор Рибаков, коментуючи на прохання журналістів заяви експертів про ймовірність зміни голови Верховної Ради.

"Це питання ще не розглядалося на засіданні фракції, але ми готові висунути кандидатуру Івана Степановича на посаду спікера", - сказав він.

"Переконаний, що доцільність такого кроку ні в кого не викликає сумнівів. Плющ має колосальний досвід парламентської діяльності і вже неодноразово доводив у різних ситуаціях свою здатність консолідувати депутатів різних фракцій задля прийняття необхідних для країни рішень", - зауважив Рибаков.

Лідер депутатської фракції "Реформи заради майбутнього" також підкреслив, що найголовніше завдання влади зараз забезпечити проведення в Україні реформ, проголошених президентом.

"У нашій команді є люди, здатні ефективно працювати і в парламенті, і в уряді, і в інших органах виконавчої влади", - зазначив він.

"Ми не боїмося брати на себе відповідальність за реформи в країні, і якщо для цього потрібно буде змінити спікера, ми це зробимо", - наголосив народний депутат.

Зазначимо, що Іван Плющ уже двічі займав посаду спікера Верховної Ради Україна - з грудня 1992 року по квітень 1994-го і з лютого 2000 року по травень 2002-го.

Нагадаємо, вчора політичний експерт Ігор Когут, заявив про ймовірність винесення на порядок денний дев'ятої сесії парламенту питання про зміну голови Верховної Ради України.

Зараз ви читаєте новину «Плюща можуть висунути на місце Литвина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути