пʼятниця, 29 січня 2010 20:37

Плани Яценюка - створити нову політичну еліту

Плани Яценюка - створити нову політичну еліту

Лідер політичної партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк заявляє, що його програмна мета - створити нову політичну еліту для країни.

Про це він сказав у виступі на 6-й Українській ланч-конференції "Президентські вибори: що очікує Україну?" в рамках щорічного бізнес-форуму в швейцарському Давосі, повідомляє прес-служба "Фронту змін".

Відповідаючи на запитання, чи бачить він себе на посаді прем"єр-міністра України, Арсеній Яценюк сказав: "Коли я був кандидатом у президенти, я боровся з Тимошенко та Януковичем, я не можу з ними співпрацювати. Тепер моя роль – бути в опозиції для того, щоб створити нову політичну еліту для країни".

Лідер "Фронту Змін" підкреслив, що Україна зможе мати справді дієвого прем"єр-міністра тільки після того, як в результаті наступних парламентських виборів у Верховну Раду прийде команда нових політиків: "Прем"єром має стати людина, яка має справжню політичну вагу, з фракцією в парламенті, з політичною партією, з чітким планом дій; людина, яка може співпрацювати з новим президентом".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Плани Яценюка - створити нову політичну еліту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути