середа, 29 травня 2013 00:15

Післязавтра "Вставай, Україно!" розбурхає Донбас

Післязавтра "Вставай, Україно!" розбурхає Донбас
Фото: dt.ua

У п'ятницю, 31 травня, у Донецьку, відбудуться марш та мітинг в рамках загальнонаціональної акції протесту "Вставай, Україно!".

Як повідомила прес-служба ВО "Батьківщина", у вівторок, 28 травня, її Донецька обласна парторганізація направила голові Донецької міської ради Олександрові Лук'янченку повідомлення про проведення 31 травня у Донецьку мирної ходи та мирного зібрання.

Заплановано, що хода, на чолі з лідерами опозиції, розпочнеться о 16.00 вулицею Артема від Донецького національного театру опери та балету ім. А. Солов'яненка. По її завершенні відбудеться мітинг біля Донецької обласної державної адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецький губернатор обіцяє дати рішучу відповідь маршу опозиції "Вставай, Україно!"

Опозиція також звернулася з відкритими листами до голови Донецької облдержадміністрації Андрія Шишацького, начальника Головного управління міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області Романа Романова та начальника головного управління СБУ в Донецькій області Олександра Пелеха.

Опозиціонери вимагають від керівництва області "вжити всіх необхідних заходів, передбачених законодавством України, необхідних для безперешкодного проведення громадянами зазначеного мирного зібрання, забезпечення громадського порядку, прав і свобод громадян".

Зараз ви читаєте новину «Післязавтра "Вставай, Україно!" розбурхає Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

323

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути