четвер, 26 липня 2012 11:49

Після виборів Тягнибок відправить уряд у відставку та заборонить комуністичну ідеологію

Після виборів Тягнибок відправить уряд у відставку та заборонить комуністичну ідеологію
Олег Тягнибок відмінить "антинародні закони режиму Януковича". Фото: topicnews.net

Серед першочергових завдань Всеукраїнського об'єднання "Свобода" будуть денонсація "харківських угод", скасування пенсійної реформи та Податкового кодексу.

Про це заявив лідер партії Олег Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Патріарх Кирил - це гламурний жлоб і цинічний бізнесмен, який викачує гроші з України" - Іллєнко

"Необхідно скасувати всі незаконні, а також антиукраїнські антинародні рішення режиму Віктора Януковича, зокрема, денонсувати "харківські угоди" Медведєва-Януковича ...", - сказав він.

В цілому, за словами Тягнибока, виборча програма "Свободи" спрямована на усунення від влади режиму президента Віктора Януковича і проведення докорінних змін у країні.

За словами лідера політсили, ключовими точками програми "Свобода" на майбутніх парламентських виборах будуть "питання встановлення відповідального народовладдя, справедливої ??власності та національної гідності".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" протестує: "Гундяєв, ты кто такой - давай до свидания!"

"Свобода" ще 22 січня оприлюднила перелік з 10-ти законопроектів, які ми подамо, щойно потрапимо до парламенту, і які ми пропонуємо підтримати нашим колегам з Комітету опору диктатурі ", - повідомив Тягнибок.

Він пояснив, що на першому етапі важливо прийняти закон про імпічмент президенту, а також висловити недовіру уряду Азарова-Тігіпка-Табачника і відправити його у відставку в повному складі.

На другому етапі "Свобода" буде пропонувати на розгляд суспільства проект Національної Конституції, розроблений ще в 2008 році, а також законопроекти, які дозволять провести кардинальні зміни в усіх галузях життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Націоналісти під Українським домом намалювали послання для "в'язнів сумління"

Це стосується законів "Про стратегічні підприємства", "Про заборону торгівлі землями сільськогосподарського призначення", "Про захист української мови", новий справедливий Податковий кодекс, Виборчий кодекс, а також про формування судової та правоохоронних систем на новій основі, у тому числі з використанням досвіду Грузії.

"Принциповими для "Свободи" є законопроекти про люстрацію, про заборону комуністичної ідеології, про державне визнання ОУН-УПА", - додав лідер партії.

Зараз ви читаєте новину «Після виборів Тягнибок відправить уряд у відставку та заборонить комуністичну ідеологію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути