Ексклюзиви
понеділок, 22 лютого 2010 17:48

Після виборів Янукович жодного слова не сказав українською - БЮТ

Після виборів Янукович жодного слова не сказав українською - БЮТ

Народний депутат від БЮТ Володимир Бондаренко розповів Gazeta.ua, що фракція не піде на інавгурацію новообраного Президента Віктора Януковича.

"Не піде ніхто з наших на інаугурацію. Цим ми ще раз підкреслимо абсолютну неприйнятність тих виборів, які зорганізувала Партія регіонів", - каже він

"Я точно не піду. По-перше, я погано себе почуваю. Напевно, буду якраз у лікарні. Але навіть якби був здоровий, то я би не пішов. Бо вважаю, що Янукович обраний нечесно. Я бачив документи, які про це свідчать, - розповідає Бондаренко. - Тим більше, це не наше свято. Нас туди ніхто не запрошував".

Він вважає, що необов"язково йти на урочисте засідання Верховної ради, яке відбудеться 25 лютого.

"Я не боюся, що залишуся без зарплати. В мене буде або лікарняний, або попрацюю на окрузі. Там теж багато роботи. Це ж не примусово йти на це засідання".

Обіцяє, що "бютівці" не блокуватимуть трибуну в цей день.

"Для чого? Є ж певні етичні норми, пов"язані з присутністю іноземців. Тому для чого самим собі робити ляпас?", - відзначає нардеп.

За словами Бондаренка, Кабмін обов"язково виділить гроші на проведення інаугурації.

"З цим проблем не буде. Нехай Янукович не хвилюється. Мене більше хвилює те, що освячувати перші кроки нового президента буде патріарх сусідньої держави. Мене також хвилює, що після виборів Янукович жодного слова офіційно не сказав українською мовою", - невесело підсумував бютівець.

Зараз ви читаєте новину «Після виборів Янукович жодного слова не сказав українською - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

95

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути