Ексклюзиви
вівторок, 12 червня 2007 16:34

Піскун спростовує своє єврейське походження

Піскун спростовує своє єврейське походження

Святослав Піскун, який нещодавно втретє за свою кар"єру побував генпрокурором, у інтерв"ю "Газеті по-українськи" спростував інформацію про своє єврейське походження.

У пресі з"явилась інформація, що ви нібито тричі змінювали прізвище. Спочатку з Фурмана - на Святець, а потім - на Піскуна. Чи це правда?

- Нічого тут особливого немає. Це пов"язано з тим, що у моєї покійної мами була інша сім"я. Але це – моя родинна таємниця. Ну що я буду коментувати? Я написав так, як треба. Це ж усе взято з моєї автобіографії. Але, звичайно, мої вороги все перекрутили.


Тобто вашим батьком таки був Піскун, а не Фурман?

- Звичайно. До речі, у того пана Фурмана є син. Живе за кордоном. Він мені дзвонив і пропонував виступити по телебаченню і все розповісти. І мій дядько Саша Піскун мені теж дзвонив. Він живе в Києві і готовий усе розповісти журналістам. Але я забороняю це робити. Бо якщо я почну виправдовуватися, то кину якусь тінь на своїх батьків. Є речі сімейні, які взагалі нікого не стосуються. Я своїм родичам кажу: "А що ви будете коментувати - що я українець?". Та в мене у свідоцтві про народження написано, що я українець. Я і в серці насамперед українець!

Два роки тому про це вже хтось писав. І жодних нових документів за ці два роки не знайдено, слава Богу! Хоча я вам скажу, що мені це приємно: Луценко має ізраїльський паспорт, Тимошенко – єврейка, Піскун тоже єврей! Усі скрізь одні євреї! У нас склався бойовий сіоністський бомонд, який розвиває Україну на шляху до національної демократії та соборності держави, - сміється Піскун.

Повне інтерв"ю читайте у п"ятничному номері "Газети по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Піскун спростовує своє єврейське походження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути