Ексклюзиви
вівторок, 26 квітня 2011 18:59

Пилипишину заборонили залишати Київ

Пилипишину заборонили залишати Київ

Колишньому главі Шевченківської райдержадміністрації Києва Віктору Пилипишину обрано міру запобіжного заходу. Слідчим прокуратури 25 квітня йому обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд, повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Таке рішення слідчий прийняв враховуючи стан здоров'я обвинуваченого.

На даний час проводяться слідчі дії з метою встановлення всіх обставин справи.

Як відомо, прокуратурою столиці розслідується кримінальна справа за обвинуваченням Пилипишина у перевищенні службових повноважень при передачі у приватну власність одному із товариств будинків на проспекті Перемоги загальною площею понад 3220 квадратних метрів, чим заподіяно збитків громаді на суму понад 15 мільйонів гривень.

У тому числі приватній структурі було незаконно передано будівлю діючої вечірньої школи № 5, де до останнього часу проводилося навчання.

У зв'язку з надходженням інформації про намір Пилипишина ухилитися від слідства, слідчим прокуратури було прийнято рішення про його тимчасове затримання за підозрою у вчинені злочину, передбаченого ч. 3 ст. 365 КК України, а також про притягнення як обвинуваченого.

Голосіївським районним судом 22 квітня 2011 року винесено постанову про затримання та доставлення Пилипишина до суду для розгляду подання про обрання йому запобіжного заходу – взяття під варту.

Проте за вказаними рішеннями слідчого та суду Пилипишин не затримувався, оскільки перебував на лікуванні у медичному закладі "Медіком", а на даний час знаходиться в Національному науковому центрі "Інститут кардіології ім. академіка М. Д. Стражеска" АМН України.

Раніше повідомлялось, Пилипишину "шиють" 10 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Пилипишину заборонили залишати Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути