пʼятниця, 06 серпня 2010 14:07

Підвищення пенсій "з'їдаються" новими цінами - Денисова

Підвищення пенсій "з'їдаються" новими цінами - Денисова

Підвищення ціни на газ ніяк не вплине на подальше підвищення зарплат і пенсій. З 1 липня було оголошено підвищення пенсій, але насправді пенсіонери отримали мізерні доплати. Про це заявила перший заступник голови Кримської республіканської партійної організації ВО "Батьківщина", екс-міністр праці і соціальної політики Людмила Денисова в ефірі одного з телеканалів.

Як повідомляє прес-служба БЮТ, Денисова відзначила, що 8 млн. 600 тис. пенсіонерів отримали пенсію, підвищену лише на 3 грн., а ще 2 млн. 400 тис. пенсіонерів отримали підвищення від 15 копійок до 3 грн. Інші пенсіонери взагалі не отримали жодної додаткової копійки.

Денисова відзначила, що в цілому це підвищення коштувало державі всього лише 30 млн.грн.

"Прикро те, що ринок відразу реагує на будь-які заяви про підвищення пенсій і зарплат. Пенсіонери ще не отримали свої так би мовити збільшені виплати, а ціни на ринку вже підскочили. Пенсіонери від цього декламованого підвищення отримають лише копійки, які відразу ж "з'їдаються" новими цінами", - підкреслила Денисова.

Нагадаємо, з 1 липня мінімальна пенсія в Україні збільшилася з 706 до 709 грн. До кінця року її рівень повинен підвищитися з 1 жовтня - до 723 грн., з 1 грудня - до 734 грн.

Зараз ви читаєте новину «Підвищення пенсій "з'їдаються" новими цінами - Денисова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути