середа, 26 жовтня 2011 12:15

Під Кабміном одночасно дві акції протесту - проти МВФ і проти Росії

Під Кабміном одночасно дві акції протесту - проти МВФ і проти Росії

Під стінами Кабінету міністрів України в середу проходять дві акції: прихильники Комуністичної партії протестують проти приїзду до України місії Міжнародного валютного фонду (МВФ), а Комітет енергетичної незалежності України вимагає від уряду проводити політику, спрямовану на забезпечення незалежності країни в енергетичній сфері.

Навпроти будівлі Кабміну на протилежній стороні вулиці Грушевського розташувалися близько 70 прихильників Компартії з партійними прапорами. Вони скандують: "МВФ - геть з України!", тримають в руках транспаранти з написами: "Кредити МВФ - зашморг на шиї народу", "Безкоштовний сир - тільки в мишоловці".

Поряд з ними знаходиться близько 50 активістів організації "Комітет енергетичної незалежності України", які проводять акцію з вимогою зменшити залежність країни від поставок природного газу.

Вони обурені тим, що українська влада збільшує споживання газу, не створює жодних умов для реалізації проектів з відновлюваної енергетики, не підтримує програму заміщення газу місцевими видами палива.

Учасники цієї акції закликають владу України припинити просити у Росії знижку на природний газ і проводити реформи в енергетичному секторі.

Зараз ви читаєте новину «Під Кабміном одночасно дві акції протесту - проти МВФ і проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути