понеділок, 10 жовтня 2011 10:18

Симоненко поскаржився в'єтнамським комуністам на СОТ та МВФ

Симоненко поскаржився в'єтнамським комуністам на СОТ та МВФ

Україна дуже багато втратила через вступ до Світової організації торгівлі.

Як повідомила прес-служба Компартії, про це заявив народний депутат від КПУ Петро Симоненко під час переговорів зі своїм комуністичним колегою з В'єтнаму Хоанг Бінь Куаном.

"Коли Україна приймала рішення про вступ до Світової організації торгівлі, не відстоювалися національні інтереси, а, перш за все, задовольнялися інтереси великого капіталу. Тому Україна від вступу до СОТ дуже багато втратила", - сказав Симоненко.

Він також поінформував в'єтнамських колег про те, що КПУ виступає рішуче проти втручання Міжнародного валютного фонду у внутрішню політику України.

"Ми ведемо боротьбу проти того, що Міжнародний валютний фонд нав'язує Україні пенсійну реформу, зміну трудових відносин в трикутнику "роботодавець-найманий працівник-профспілки", Житловий кодекс. Сьогодні дуже гостро постало питання про майбутнє землі, тому що нинішній режим в Україні ставить завдання виставити землю на продаж", - підкреслив Симоненко.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко поскаржився в'єтнамським комуністам на СОТ та МВФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути