вівторок, 09 грудня 2008 15:25

Під час відспівування Алексія стало погано не тільки Богатирьовій

У Посольстві України в Російській Федерації повідомляють, що стан здоров`я секретаря Ради національної безпеки та оборони України Раїси Богатирьової задовільний.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі Посольства України в РФ.

"Під час служби через задуху Богатирьова відчула легке нездужання, проте зараз жодних проблем у її самопочутті немає", - сказали в прес-службі.

Окрім цього, прес-службі повідомили, що після участі в похороні Патріарха Московського та Всієї Русі Алексія II Богатирьова відвідала українське дипломатичне представництво, де взяла участь у поминальному обіді, організованому послом України в РФ Костянтином Грищенком.

"Інформація про погане самопочуття Богатирьової та надання їй медичної допомоги не відповідає дійсності", - наголосили в прес-службі.

Раніше повідомлялося, що главі української делегації, що представляє Україну на похороні Патріарха Московського і всія Русі Алексія II, секретареві РНБО Раїсі Богатирьовій стало погано під час церемонії відспівування патріарха в храмі Христа Спасителя в Москві.

Крім того, під час відспівування патріарха стало погано митрополитові Кирилові, який і вів службу. Замість нього службу ненадовго очолив митрополит Крутицький і Коломенський Ювеналій, повідомляє ВВС.

Зараз ви читаєте новину «Під час відспівування Алексія стало погано не тільки Богатирьовій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути