Ексклюзиви
субота, 23 липня 2022 12:28

Перша леді Литви приїхала у Київ: фото зустрічі

Перша леді Литви приїхала у Київ: фото зустрічі
Сьогодні відбудеться саміт перших леді й джентльменів. Фото/Twitter: Gitanas Nausėda

До Києва приїхала дружина президента Литви Діана Науседа.

Вона візьме участь у другому Саміті перших леді та джентльменів, присвяченому питанню післявоєнної відбудови України. Про це повідомив президент Литви Гітанас Науседа в Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський говорив з політиками про підтримку та тиск на Росію

"До Києва прибула перша леді Литви, моя дружина Діана. Серце світу сьогодні б'ється в Україні. Українські герої зробили нас усіх трохи українцями. Ми маємо підтримувати Україну, оскільки тут триває вирішальна боротьба за свободу та незалежність усіх нас", – йдеться в дописі.

Другий Саміт перших леді й джентльменів відбудеться у суботу, 23 липня. Його організовує дружина президента Володимира Зеленського Олена.

Захід проходитиме під назвою "Україна та світ: майбутнє, яке ми (від)будуємо разом". Центральною фігурою й темою саміту стане людина, людський капітал". Учасники зможуть приєднатися до саміту як онлайн, так і візитом в Україну.

До участі в події запрошені знаменитості, провідні світові експерти та високопоставлені особи. Подія транслюватиметься в понад 20 країнах світу.

23 серпня 2021 року відбувся перший саміт перших леді та джентльменів. За підсумками саміту ухвалили спільну декларацію про міжнародну співпрацю та сприяння розв'язанню актуальних гуманітарних проблем і досягненню Цілей сталого розвитку ООН.

Зараз ви читаєте новину «Перша леді Литви приїхала у Київ: фото зустрічі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути