неділя, 09 листопада 2014 22:23

Перемир'я фактично вмерло, санкції США та ЄС мають бути посилені - Маккейн

Перемир'я фактично вмерло, санкції США та ЄС мають бути посилені - Маккейн
ru.tsn.ua

Повідомлення про пересування російських військ і важкої техніки вглиб території України означають, що перемир'я на Донбасі "фактично померло". Про це йдеться в заяві сенатора США Джона Маккейна, передає "Українська правда".

"Росія порушила угоди про припинення вогню і знову поставляє проросійським сепаратистам в Україні військову техніку та озброєння. Ні для кого не стали сюрпризом повідомлення, про те що великі колони російських танків, артилерії та військового персоналу повернулися назад у східну Україну", - сказав Маккейн.

"Якщо це правда, то це буде останньою та найпереконливішою підставою вважати, що угода про припинення вогню фактично вмерла. Якщо ця інформація підтвердиться, це має призвести до негайного посилення санкцій США та ЄС щодо Російської Федерації", - додав сенатор.

Також за словами МакКейна, США мають забезпечити Україну "військовими можливостями, щоб захистити свою суверенну територію і протистояти агресії Путіна". На думку сенатора, "якщо цього не зробити, Путін буде продовжувати намагатися поглинути все більше і більше територій України для своєї нової Російської імперії".

Також Маккейн зауважив: "Сполучені Штати і Європа мають припинити вважати, що надання летальної військової допомоги Україні буде провокувати Путіна до подальшої агресії". За словами сенатора, головне, що провокує Путіна, - це навпаки небажання США і ЄС зробити ці кроки.

Нагадаємо, Європейський Союз закликає Росію вивести свої війська з території України.

Зараз ви читаєте новину «Перемир'я фактично вмерло, санкції США та ЄС мають бути посилені - Маккейн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути