Ексклюзиви
субота, 02 березня 2024 14:54

Спецтема: Війна Росії проти України

"Перелік його самогубних кроків можна продовжувати довго": Данілов назвав ключовий рік для Путіна

"Перелік його самогубних кроків можна продовжувати довго": Данілов назвав ключовий рік для Путіна
Секретар РНБО Олексій Данілов назвав ключовий рік для російського диктатора Володимира Путіна. Фото: УП

2024 рік стане "ключовим" для російського диктатора Володимира Путіна.

Наразі Росія намагається "завдати нокаут", вкидаючи у війну максимум ресурсів. Про це заявив секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов у Facebook.

За його словами, у Кремля "залишається надія завдати нокаут, уклавши в нього максимальну концентрацію наявних ресурсів і спроможностей".

Якщо у окупантів не буде успіхів на фронті, суспільне невдоволення в РФ поглиблюватиметься, оскільки потрібно буде і надалі проводити мобілізацію та вкладати кошти у війну.

"Зрозуміло, що росіяни здебільшого не проти війни, вони проти "не победной" війни, а "победа" може тільки наснитися лиш у не дуже тверезих снах зіц-президента на РФ Дмитра Медведєва. І, до речі, тенденцію збільшення тих, хто виступає за припинення військових дій, фіксують, як тренд, навіть ручні соціологи Кремля", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проєкт мирної угоди між Україною та РФ, який обговорювали у квітні 2022 року, з'явився у ЗМІ: чого хотіла Росія

Данілов наголосив, що чим інтенсивніше Путін розкручуватиме військовий маховик, тим швидшими темпами зростатиме невдоволення "глубинного народа" - у формулі прямо пропорційній.

Секретар РНБО додав, якщо у Росії закінчаться гроші на війну, то Кремль просто забере заощадження своїх громадян. На його думку, "перелік самогубних кроків Путіна" можна продовжувати довго".

"У війні, розв'язаній Росією, переможе той, хто збереже внутрішню єдність і не зламається з середини. Україна має мотивацію, мету, почуття праведної ненависті і розуміння справедливості своєї боротьби - те, що нас гартує і об'єднує! Що з цього переліку мають росіяни?", - написав Данілов.

Президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін підписав указ про призов у 2024 році на військові збори громадян, які перебувають у запасі.

Два пункти цього указу - таємні.

Згідно з документом, призиватимуть росіян, які перебувають у запасі, "для проходження військових зборів у збройних силах, військах нацгвардії, військових формуваннях міністерства у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій і ліквідації наслідків стихійних лих, органах державної охорони і федеральної служби безпеки".

Зараз ви читаєте новину «"Перелік його самогубних кроків можна продовжувати довго": Данілов назвав ключовий рік для Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути