пʼятниця, 14 березня 2008 08:04

Перед зустріччю з Ющенком Тимошенко дасть прес-конференцію

Сьогодні, 14 березня, о 9.30 відбудеться прес-конференція прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко та голови правління НАК "Нафтогаз України" Олега Дубини.

Як повідомляє Управління у зв`язках із засобами масової інформації Секретаріату Кабінету Міністрів України, прес-конференція відбудеться в прес-центрі Кабінету Міністрів України (7-й поверх, вхід через 1-й під"їзд).

Президент України Віктор Ющенко зустрінеться з прем"єр-міністром України Юлією Тимошенко і головою НАК "Нафтогаз України" Олегом Дубиною 14 березня, у другій половині дня. Про це він повідомив на прес-конференції у Брюсселі.

В цілому вітаючи домовленості, досягнуті "Нафтогазом України" і "Газпромом" у Москві, він зазначений, що стурбований появою ціни 315 доларів у газових домовленостях України і Росії.

"Це нова обставина, але, як мене переконували в НАК "Нафтогаз України", що ця ціна не буде використана в системі розрахунків, і весь об"єм даної операції буде заміщений через рокіровки газу відповідних українських власників", - сказав Президент України. Водночас він наголосив, що ця ціна не повинна стати базовою під час переговорів щодо формування цін на 2009 рік, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Перед зустріччю з Ющенком Тимошенко дасть прес-конференцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути