понеділок, 31 серпня 2009 15:47

Павленко "випадково" відпочив на розкішній яхті у Монако (ФОТО)
5

Наймолодший український міністр Юрій Павленко, 34 роки, з дружиною Юлією, 30 років, відпочили на Лазурному узбережжі Франції в Монако, насолоджуючись один одним, без синів Віктора і Олексія.


На Рів"єрі пара провела всього декілька днів.

В той момент, коли Юрій і Юлія йшли по причалу, з однієї з яхт пролунав крик: "Юра! Юра!" Павленко озирнувся і помахав для привітання рукою. Двоє лисих чоловіків, які окликнули міністра, запросили парочку піднятися на борт.

На відкритій палубі вже накритий стіл. Шампанське, фрукти, морепродукти, букет з лілій. Поки гості попивали ігристе і про щось розмовляли, лисий чоловік, який по-господарському заправляв на яхті, заліз в джакузі, що стояло тут же.

Як вдалося дізнатися, міністр приїхав в Монако, щоб обговорити з Мішелем Платіні реконструкцію київського стадіону "Олімпійський". Павленка з дружиною поселили в готелі "Меридіан".

Як зізнався Павленко, на особисту яхту друзів він потрапив випадково. Це була просто приємна несподівана зустріч.

Яхта "Tartaruga", на якій побував міністр, розрахована на 8 осіб. 4 каюти, бар, їдальня, джакузі, ліжка королівського розміру, скутер. Вона може розвивати швидкість 54 км/год. До речі, яхта здається в оренду, і зняти її може будь-який охочий, якщо знайде 60-70 тисяч євро на тиждень.

За матеріалом: Блик
Зараз ви читаєте новину «Павленко "випадково" відпочив на розкішній яхті у Монако (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути