пʼятниця, 20 лютого 2009 07:33

Міністр Павленко одягається скромно, як королі (ФОТО)

Міністр у справах сім"ї, молоді та спорту Юрій Павленко прийшов на засідання Кабміну в піджаку модного французького дому Lanvin. Чоловічий одяг цього бренду створений у класичному стилі і не вирізняється особливою дороговизною.
У першій лінії чоловічого Lanvin два напрями: Paris і 15 Faubourg. Краватки - трохи дорожче 700 грн, сорочки - від 450 до 1100 р., піджак - близько 7000 грн, штани - близько 1300 грн. Друга лінія - це вивірений casual: пуловери (близько 2300 грн), пальто середньої довжини (8500 грн), штани, схожі на джинси (730 грн).

У Києві цей бренд більш відомий завдяки своїм парфумам. Крім того, найбільшою популярністю одяг все ж користується серед жінок.

Серед клієнтів цієї марки були зірки (Наталі Портман, Кеті Холмс, Шарліз Терон, Дженіфер Лопес, Гвінет Пелтроу, Джесіка Альба) та члени королівських сімей. В різний час провідними дизайнерами компанії були Джорджіо Армані, Клод Монтана і Осимар Версолату.

Перший чоловічий костюм марки Lanvin був створений 1901 року.

Фото Андрій Шматов, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Міністр Павленко одягається скромно, як королі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути