середа, 05 листопада 2008 12:23

Парубій розповів, хто з НУНС "сидить під спідницею" Тимошенко

Парубій розповів, хто з НУНС "сидить під спідницею" Тимошенко
Народний депутат від НУНС Андрій Парубій заявляє, що "колектив" з п"яти "могутніх" партій на чолі з Юрієм Луценка, які раніше увійшли до складу блоку "Наша Україна - Народна самооборона", вже давно "сидять під спідницею" Юлії Тимошенко і "подають голос" за командою Кожем"якіна (Андрій Кожем"якін є народним депутатом від БЮТ).

Як повідомляє Інтернет-представництво НУНС, Парубій відзначив, що заява лідерів Народного Руху Бориса Тарасюка, "Народної самооборони" Юрія Луценка, партії "Вперед Україна!" Олега Новікова, ХДС Володимира Стретовича, Партії захисників Батьківщини Юрія Кармазіна і Європейської партії України Миколи Катеринчука, які висловили здивування твердженням Президента про "відсутність довіри до Тимошенко в парламенті" і про небажання фракції НУНС повертатися до складу демократичної коаліції, є нічим іншим, як "виконанням вказівок БЮТ".

"Партії, більшість з яких має по 1-2 представники в парламенті, не є виразниками офіційної позиції всієї фракції. Вони вже давно пристали на сторону БЮТ, тому подібні заяви - це чергові спроби сподобатися Тимошенко", - пояснив політик.

На думку Парубія, нинішня ситуація з дрібними партіями схожа на торішні події з Кінахом.

"В результаті Анатолій Кирилович цілком прогнозовано опинився в списках Партії регіонів. Очевидно, представники низки політичних сил переслідують подібну мету", - припустив парламентарій.

В той же час, "нашоукраїнець" вважає, що БЮТ не отримає вже стільки мандатів, скільки у нього є в цій каденції. "І враховуючи значну конкуренцію за місця в списку Тимошенко, далеко не всі "могутні" партії дістануть можливість пройти до парламенту за списком БЮТ", - підсумував Парубій.

Нагадаємо, ще у вересні шість партій блоку НУНС висловили готовність створити коаліцію з БЮТ і Блоком Литвина. Про це повідомив представник НУНС Микола Катеринчук.

"Я уповноважений від шести політичних партій - "Вперед Україна", ХДС, Партія захисників Батьківщини, ПРП "Собор", "Європейська партія", Народний Рух України - сьогодні зробити заяву щодо можливої участі цих політичних партій в наступній коаліції", - заявив Катеринчук.

2 серпня 2007 року дев"ять політичних партій підписали угоду про створення мегаблоку НУНС. Рішення йти на вибори разом прийняли: "Наша Україна", "Вперед, Україна!", НРУ, УНП, УРП "Собор", ХДС, Європейська партія, "Пора", Партія захисників Батьківщини, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Парубій розповів, хто з НУНС "сидить під спідницею" Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути