пʼятниця, 13 липня 2018 15:58

Парубій розказав про зустрічі з Порошенком

Парубій розказав про зустрічі з Порошенком
Спікер Андрій Парубій зустрічається з президентом Порошенком для обговорення законів. Фото: Zik

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій зустрічається з президентом Петром Порошенком час від часу для узгодження позицій щодо законодавчих ініціатив глави держави. Про це він заявив під час зустрічі з журналістами 13 липня.

"Ми з ним зустрічаємось не кожного пленарного тижня. Але інколи в пленарний тиждень ми бачимося і він наголошує на важливості тих законопроектів, які він подав. Наприклад щодо Антикорупційного суду ми мали кілька розмов, про закон щодо нацбезпеки теж".

Парубій бачиться із президентом, як правило, у понеділок, рідше - у середу.

"Ви розумієте: виходити на узгоджену позицію в зал і не отримати 226 голосів - можуть бути небезпечні наслідки. Тому не кожного пленарного тижня, але досить часто ми з ним бачимось. Як правило, в понеділок або інколи ще в середу, щоб просто звірити правки, які є, щоб зайшовши в зал, ми знали, що є 226 голосів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситник вночі з'їздив в гості до Порошенка

Раніше стало відомо, що директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник їздив в гості до президента Петра Порошенка в будинок у Козині 26 квітня. Того ж вечора поруч із будинком стояла автівка і нардепа Олександра Грановського.

Зараз ви читаєте новину «Парубій розказав про зустрічі з Порошенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути